Ny soffa!

Vi införskaffade oss en ny soffa. Sen vi slängde ut den andra så känner man verkligen en helt annan doft i hela huset. Blir så himla äcklad av tanken på hur skitit den var, särskilt när Nemo spydde i den för andra gången på en månad... så nu är det hundförbud i tv rummet och han har fått sin egna säng i hallen. 
Nu ska det inhandlas matchande filtar och kuddar.
 
Igår fick Louis ett ryck och slängde ut allt som har med julen att göra. Jag kan hålla med honom-det är rätt skönt att slippa alla tomtar nu. Inatt trodde jag nästan att lillebror skulle komma. Blev inte mycket sömn då kroppen inte riktigt kunde slappna av.. får gå och lägga mig en stund med Linnea sen för att sova ikapp någon timme. Nu fortsätter jag med mitt soffläge och hoppas på att bebis inte vill komma ut innan januari.

Juldagen

Igår var det julfirande nr 2 med mammas sida. Denna dagen består av vinna eller försvinna. Pilkastning med protokoll och stenhårda regler samt ishockeytunering. Alla dessa poäng har sparats sen flera år tillbaka, rätt kul idé faktiskt. Till detta blir det också en hel del öl, vin, cider, drinkar och shots. Linnea fick träffa hugo och vera som är i samma ålder och var helt slut igår när vi skulle hem. Hon var rätt sleten idag med men jag kände mig inte mycket piggare själv.
 
Hoppas ni har haft en lika rolig och trevlig julhelg som vi. Nu ska jag försöka ta det lugnt de sista fem dagarna innan det nya året så lillebror föds i januari.

Julafton

Igår va det en trött Linnea som la sig i sängen och snarkade på kvällen. Massvis med paket öppnade först hos farmor sedan var vi en sväng hos mina föräldrar.
Idag ska vi fira lite jul med först hennes farbror i väckelsång. Sedan ska vi fira med resten av släkten. Jag skulle gissa på att vi har en sleten Linnea efter dessa dagarna.