Snart helg!

Nu har jag jobbat lite mer än vad jag borde. Men nu i helgen ska jag vara ledig och vi ska umgås allihopa i familjen. Ska passa på att lasta transporten och köra till tippen. Nu har den soffan stått i ladugården alldeles för länge.. Jag ska fixa i mitt trädgårdsland och plantera ut majs, purjolök samt så vaxbönor. Så får vi se om det blir något. Det enda jag faktiskt lyckats med är zucchini och ärtor (?) Tror jag det var. Det har inte kommit några morötter, bara några stackars tomater, salladen växte aldrig till sig, ytterst lite dill tittade fram och några få rädisor drog vi upp. Dock kanske man bör lägga lite mer energi än vad jag gör efter jag sått fröna.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen där resterande familjemedlemmar redan ligger och snarkar.
 

Jag är häxan i familjen

Den stora trollungen har nog aldrig varit så arg på mig som hon blev idag. Jisses. Att en sån liten kan skrika och gapa så högt, mycket och länge. Tror hon skrek och var arg i över en timme. Bara för att jag ville byta blöja på henne. Visst är jag världens hemskaste mamma som vill byta en bajs blöja på mitt barn?... bar in henne på rummet flertalet gånger då hon  skrämde milo när hon skrek som hon gjorde. Nu när jag skulle gå och fråga igen om hon ville komma ner och byta blöja så hade hon somnat på golvet. Så nu får hon ligga där och sova tills hennes pappa kommer hem. För han är tydligen bäst i världen enligt henne. Honom har hon aldrig testat så mycket som hon gör med mig.
 
Nu fick jag skriva av lite frustration. Men behöver också tillägga att jag börjar bli lite orolig över allt hår jag tappar. Linnea kanske lyckas göra mig skallig snart? Jag hade faktiskt inte blivit förvånad alls.
 
Kommer ni ihåg tomaterna jag och Linnea planterade för ca en vecka sen? Nu har det börjat ge resultat, i båda krukorna har det kommit upp små, små blad!
 
 

Lördag 01.15 så egentligen söndag

Då var ännu ett jobbpass över. Jag kan gå och lägga mig utan att ha ont i kroppen, utan Att hjärnan arbetar på högvarv. Men det bästa av allt - jag vet att jag alltid kommer hem i vettig tid!
 
När jag kom hem idag planerade jag en godispåse och kanske en bra film medans de små sov. Så blev det inte. Linnea var klarvaken och likaså milo.. min godispåse blev linneas godispåse, istället för att sitta jämte Louis i soffan somnade milo i min famn och Linnea i Louis famn. Men jag är lika nöjd för Det, min fina fina familj.
 
Nu ligger jag i sängen med milo på min högra sida och linnea på min vänstra. Själv orkar jag inte hålla ögonen öppna längre. Så nu säger jag godnatt och så får vi se nästa gång jag tar tag i att skvallra mer om mitt liv i ett nytt inlägg för er nyfikna.