En lördag ledig!

Att vakna upp en lördag och veta att man är ledig!? Helt otroligt. Tror nästan det var ett år sedan jag gjorde det. Sen att man också är ledig imorgon blir ju pricken över i:er.  Dessa två dagarna ska jag bara njuta. Vi börjar med att linnea och jag åker till gammelfarmor och hälsar på en sväng sen tror jag att vi ska parkera oss i soffan resten av kvällen!
 
Någon som har jobb tips? Jag letar och söker men jösses vad svårt det är. Oftast matchar inte jobben så bra när man har barn... 

Dåligt med motivation

Inne i en dålig period utan någon alls motivation till att göra någonting egentligen. Det har varit dåligt med positiva besked om allt på senaste tiden, därav dåligt med uppdateringar då jag inte har något vettigt att skriva om. Nu hoppas jag snart det vänder så det blir min tur att skina en aning.
 

Träning är inget för mig..

När det är fint väder så ska man jobba! - det är vad jag lyckas med varenda gång.. ligger i sängen med migrän och ska försöka somna men fastnade som vanligt vid wish och på sökningar om hur man går ner i vikt. Självklart vill jag gå ner i vikt MEN jag är inte intresserad av att röra på mig! Logiskt? Nopp! De gånger jag har tränat på t.ex. gym har jag faktiskt tyckte det varit otroligt skönt och man känner sig piggare. Tyvärr är det alldeles för dyrt för aTT jag ska ha råd och jag föredrar ju även soffan, det är rätt skönt att parkera röven där efter en jobbdag.
 
Jag har iaf klickat hem lite smink och lösögonfransar, vi får se vad som dyker upp i brevlådan. Ett besök till ullared är också inplanerat, då är det lilltjejens garderob som ska fyllas på!