Min nya bästa vän

Har jag presenterat er för min nya bästa vän? Det är bara vid vissa tillfällen den retar upp mig och då kan jag sparka till den sen är allt som vanligt - robotdammsugaren! Än så länge är jag hel nöjd med att ha stulit denna från pappa, helt klart värt det. De använde den inte endå, här gör den mycket mer nytta. Visst den dånar en del, dock inte mer än vad en vanlig dammsugare det är bara det att den tar lite längre tid på sig så man får stå ut med det en stund. Så idag kunde jag laga mat OCH dammsuga golven samtidigt. Nemo och katterna har jag inte lyckats övertala än. De är väldigt skeptiska och var nog ganska nöjda med den vanliga, den var tillräckligt skrämmande. Linnea tycker denna är väldigt intressant men vågar för allt i världen inte gå förbi den haha.
 

Dejt med godis efter jobb i godisaffär

Kommer hem från jobbet och Linnea har fortfarande feber. Imorgon får hon vara hos gammelmorfar och gammelmormor, jag önskar att det hade varit enklare för mig att vara ledig...
 
Så Louis och Linnea gick och la sig tidigt och jag passade på att kolla ikapp paradise Hotel. Jisses vilka människor säger jag bara, fan vad de kan bete sig illa. OCH jag har hittat världens godaste choklad från Marabou. Denna tar helt klart förstaplatsen. Det är den jag får mysa med på kvällarna då sambon hellre går och lägger sig tidigt. Nu har även jag lagt mig bredvid en svettig Linnea och en Louis som för en gång skull inte snarkar, helt otroligt - kors i taket! Kanske ska försöka somna nu innan han börjar. Hoppas även på att jag får en hel natts sömn, hade varit skönt att vakna utvilad.
 

Sjuk linnea

Detta har inte varit linneas bästa månad... förra veckan blev det inget dagis då Linnea fick exem på natten. Det konstiga var att det försvann på dagen och kom tillbaka varje natt?.. hostig och slemmig har hon också varit. I förrgår fick hon feber och har haft det även inatt. Så idag blir hon hemma från dagis för att piggna till. Hon fyller ju faktiskt år på fredag med! Då blir det heldag med sjuklingen, Louis var tydligen ledig då de inte hade något att göra på jobbet så jag bytte faktiskt bort mitt pass så vi kan mysa allihopa hela dagen.