Tisdag

En lugn tisdag. Besök hos mvc först där allt såg bra ut. Sedan vidare till jobbet. Mys med familjen sedan soffhäng där jag tryckte i mig en hel påse chips. En nyttig tisdag, känner inte alls någon ångest och att det var lite onödigt att äta hela påsen själv haha... louis gick upp på övervåningen för att natta nea och sedan skulle han plugga. Hittar jag en pluggande louis när jag går upp vid 22?.... nopp då ligger han och snarkar... och jag som faktiskt blev glad och stolt över hans engagemang då han inte varit aktiv alls med sitt pluggande... Hur får man en sambo mer motiverad? Har provat med allt men inget funkar..
 
Jag har också hittat Nemos tandborste och tandkräm så nu ska vi se om hunden kan börja lukta bättre i munnen. Hans andedräkt är nämligen inte att leka med, tror han skulle kunna döda någon genom att andas på den. Sen är det bara en ny borste till pälsen då den andra gick sönder senast när han duschade så vi kan få lite ordning på pälsen.
 

Stormigt denna måndag

Igår tog vi en tripp till ikea. Eftersom att jag hittade en säng till Linnea så behövde vi en ny madrass. Sen råkade det bli lite mer saker.. konstigt att det alltid blir så när man åker iväg för att handla?... och nu har jag så mycket idéer till övervåningen och en del till hallen där nere.
 
 
Idag har vi räffsat en del löv och päron. Sen tyckte min rygg att det blev för tungt. Men vi har kommit halvvägs och det är alltid något! Hade dock hoppats på att jag skulle bli färdig så Nemo kan sluta äta dessa j*vla päron varenda gång han är ute... om jag har tur så kanske min hög med löv blåst bort så det inte är lika mycket jobb kvar haha. Nu tar vi en tupplur innan vi åker och handlar.

Då var det vinter på riktigt

Idag ställde vi tbx klockan, det märktes. Linnea och jag vaknade vid halv 8 utan alarm - det skulle aldrig ske i vanliga fall. Idag har lilla familjen varit på utflykt med frida. Köpt begagnad säng och varit på ikea. Så nu är vi en aning fattigare.... men vi har en nöjd Linnea som slipper spjälsängen! Och en mamma som har en massa nya idéer för att få bättre förvaring i vårt lilla hus.
 
I fredags hade vi även kalasfirande för Linnea, mig och min bror.
 
Man måste provsmaka tårtan för att se så den är godkänd!
Pyjamas, tårta och klockan har passerat läggdags. Linnea var helt ok med detta.
Skål och välkommen!