Trött söndag

Igår var det helt fantastiskt, känslan på Göteborg horse show är speciell! Det var dock inte lika kul att köra hem... lite lagom sådär tills man skulle köra hem så blir det snökaos och isgata på vägarna. I 40 km/h låg vi från Göteborg, vi kan säga som så att det tog sin lilla tid. Nästa år blir det hotell, när man stiger upp 04.00 och sen ligga och köra hem när man nästan varit vaken ett dygn är inte optimalt! Så idag är jag en aning sliten på jobbet och känner mig nästan dålig för att jag är så trött.. jag är här men endå så himla frånvarande. 
 
 
När jag kommer hem ska jag dra täcket över huvudet och sova lite till! 

Laddar inför göteborg

En trött linda ska hem och lägga sig nu. Imorgon ringer klockan tidigt för då är det dags för årets höjdpunkt, Göteborg horse show! Ryser av bara tanken, känslan går inte riktigt beskriva när en svensk tar hem förstaplatsen, rider en felfri runda eller en ryttare hyllas så det känns som att hela taket ska lyfta.

Har laddat upp med en ny besiktigad bil som nu är fulltankad för första gången i min ägo haha! Det blev helt plötsligt lite tungt att köra när man är van vid att bensinlampan lyser och bilen skriker efter bensin ;)

Leos Lekland!

 
 
 
Idag tog vi beslutet att åka till Leos Lekland. Insåg dock att när vi kör upp på parkeringen så är det ju sportlov... att man inte kan tänka ett steg längre. MEN till min stora förvåning var det inte alls mycket folk när vi kom. Så en lycklig linnea rusade runt och ville prova alla värsting rutschkanorna där de stora barnen var, och som hon skrattade! När vi sen skulle åka hem som tur var så vällde det in barn. Så vi fick ju ha det lugnt och stilla en stund iaf.
 
Efter det så stannade vi på donken för att äta, linnea fick äta cheesburgare för första gången. Det tog emot att ge henne den skit maten haha. Men hon var lycklig och nöjd!