Tisdag förmiddag

 
Sambon jobbar och jag orkade faktiskt inte stiga upp tidigt idag så linnea fick hänga med till stallet. vilket hon inte sa nej till haha. problemet är kanske bara att man inte får lika mycket gjort.  men två boxar är mockade och klara. när Louis sen slutat jobba åker vi ut igen så jag kan rida med och nemo får springa av sig.
 
Efter det bjöd gammelmormor på lunch och nu har jag en utslagen linnea som ska få sova någon timme så hon orkar med kvällen. 
 
 
 
 

Fullt ös medvetslös

Varför sitta still när man kan springa, busa, leka och boka upp varenda lediga minut på dygnet? började dagen med att jobba sedan vidare till stan för att handla julbrlysning. där hittade jag min ljusslinga och ett ljusnät som var alldeles för litet haha.. alltid är det något som ska fela. vi hann till och med sätta upp allt idag vilket det var lite för kallt och mörkt för egentligen. Nu säger jag godnatt. så otroligt trött, hoppas jag är piggare imorgon.
 
 

Söndag

Nu sitter jag här i soffan med linnea i knät och vi är nog lika trötta båda två. jag sliten efter igår och linnea slut efter en dag med lek i Karlskrona. vi har även hunnit sätta upp våra adventsljusstakar nu. så himla mysigt! imorgon ska jag se om jag kan ta mig in till Växjö för att köpa utebelysning.