Sega måndag igen

Den här sega dagen efter en slapp söndag är åter på besök. Det känns som att den är dubbelt så lång medans min heliga söndag går över på studs... Idag hann vi med att hälsa på linneas mormor först, sedan vidare till gammelfarmor och en snabbvisit efter det hos min faster. Effektivitet är nog fan min starka sida. Ikväll han jag läsa en del historia (håll ut linda, håll ut) och nu ska jag gå och snarka en stund och hoppas på att för en gång skull inte bli störd!
 
Introducerade min farmor för snapchat idag haha.
 
 
Linnea tyckte det var skit kul när min syster provade så var jag tvungen att ladda ner det själv. Så när hon är uttråkad = bara starta appen och sedan sätta på kanin-filtret (säger man så?) Där kan hon roa sig ett bra tag! Tack snapchat!

Donken ♡

Måste ju bara dela med mig om att en cheesburgare dagen efter några sekunder i Micron är en bra räddning! Detta kommer jag helt klart fortsätta med så jag alltid har en burgare över när jag beställer mat. Colan smakar precis likadant som när man får den eftersom att donKens cola består av 99% vatten... med andra ord så gick det fin fint att dricka den med dagen efter ;)
 

Bakishäng

Linnea har övernattat hos mormor från igår till idag.  Jag och Louis var ute och tog några öl med härliga vänner. Kändes som det var en hel evighet sen. Med andra ord kom också den tillhörande bakfyllan dagen efter, dock var det helt klart värt det! Hade riktigt kul med mycket skratt.
 
Idag har det däremot inte blivit mycket gjort med ett huvud som väger alldeles för mycket. Hade egentligen behövt plugga men insåg att jag inte skulle komma någonstans, så istället har jag parkerat mig i soffan  för resten av kvällen.
 
Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen.