Snart helg tillsammans!

Imorgon är det sista dagen för denna veckan för sen tar vi helg allihopa, tillsammans! Så himla mysigt, Kan knappt bärga mig!
 
Idag skickade jag Linnea till dagis redan vid 08. En väldigt trött tjej drog jag upp ur sängen vid 07, hade hon fått välja hade hon sovit tre timmar till haha. Men vi försov oss inte OCH hann kolla på Disney, äta frukost och klä på oss i lugn och ro. Det var helt enkelt en väldigt lugn och bra morgon. Sen får vi se om det blev något bra kort eller inte. Kan hoppas på att hon iaf inte gråter haha. 
 
Sedan bar det iväg till jobbet för min del. Värmen i butiken är brutal, det är som att gå in i en vägg. Ringer fastighetsägaren som konstaterar att något kylarsystem på taket har pajjat.. har nog aldrig svettats så mycket när jag stått still förut! Behövde alltså inte ens röra mig. att packa upp den sista pallen var en mardröm. Fy f*n vad man känner sig äcklig när det rinner om en så. Åkte tillbaka till jobbet nu ikväll för att göra den sista inventeringen inför Imorgon, nu ska allt räknande äntligen vara färdigt.
 
Nu stämplar jag ut för idag. Godnatt!

Äntligen höst!

Nu när jag inte har häst kan jag äntligen säga äntligen höst! Så himla.mysigt när regnet smattrar mot rutorna och man har tänt lite ljus.  Har haft två bloggfria dagar, har inte varit på topp och kände att det hade blivit himla negativa inlägg. Där jag mest hade beklagat mig över att jag snart är arbetslös och har en liten på väg, för vem vill anställa en höggravid fet kvinna som snart ska föda? Om jag ens kan jobba förstås.
 
Idag har vi varit i vislanda, Linnea har lekt med ellie och jag druckit kaffe med isa ♡ passade på att plugga lite när vi kom hem och Linnea sov. Imorgon är det skolfotografering för Linnea hon ska vara där redan 08.15... spännande att se om vi kommer upp i tid haha. Kan inte säga att vi ät så värst morgonpigga, vi är nöjda om vi lyckas komma upp vid 08! 
 
Nu har vi precis ätit mellanmål och kollar på Disney junior, ska plocka fram kläder till imorgon, tvättmaskinen är igång och sen parkerar vi oss i soffan. Klockan 21 är det dessertmästarna som gäller.
 
 

Söndag

En ganska aktiv söndag måste jag säga. Började med att lämna Linnea hos mormor så att jag och Louis kunde åka in till stan. Nu var det köket som skulle få sig ett lyft och jisses vad bra det blev! Kan lägga upp lite bilder imorgon. 
 
Sen var det en sväng till stallet för att ponnyn skulle få nya skor. Vi hade en alldeles för trött Linnea med oss som tyckte det var lite sisådär, men somna i vagnen kunde man inte. Efter det fick hon pröva på att rida. Hon blev iaf tyst och nöjd en stund samt att vi hade en ponny som inte var lika road haha.
 
Nu ikväll kom loffe förbi en sväng och det har varit fotboll på tv:n konstant. Räkningarna betalda och jag är lika pank som vanligt! Det är alltid lika kul att få lön och känna att man är så otroligt välbetald och att det är värt allt man gör..