Nyårsafton

Vilken natt.... huvudvärken förstår jag verkligen varför jag har... Går och lägger mig med linnea runt halv 12, hon bara skriker till klockan 1. Då går Louis upp med henne och är vaken till 3. För vems tur är det efter det? Jo min! 2 timmars sömn sedan är det skiftbyte. Louis får sova och jag vara vaken, men på något vänster lyckas jag vid 07 få henne att somna!? I sängen!? Och sen dess har stackars sovit vilket hon gör just nu med.
 
Dagen är fullproppad med grejer jag ska hinna med att göra. Först ska jag försöka åka ur till ör och träffa isa. Sen ska jag hinna med att förbereda en tre-rätters och städa. Det kanske är positivt att bjuda hem folk till nyår? Då börjar man äntligen städa ordentligt på ställen man aldrig rör annars.
 
Nu ska jag stiga upp ur sängen så jag någon gång får något gjort.
 

Klockan 03.12....

Vet ni vad klockan är? Alldeles för mycket om man ska upp och orka jobba snart.
 
Ikväll har det gjort ont i hela själen och jag har känt mig så himla hjälplös. Linnea har haft feber, total vägrat all sorts mat och dricka under nästan hela dagen, velat sova men inte kunnat så har istället gråtit. Tror till och med hon gjorde det i sömnen ett tag. Stackars unge.. Allt detta tror läkarna beror på höstblåsor som förutom sitter på kroppen även i munnen. Jag hade aldrig hört talas om detta innan så det är helt nytt för mig.  Efter att vi provat allt från busa, gosa, sova i sängen, bilkörning osv osv lyckades vi nu äntligen få i henne en smörgås och mjölk. Allt kändes genast mycket bättre när hon tog första tuggan. Så nu har hon även busat lite. Nu när det äntligen släppt en aning så kände jag att sängen var min nästa syssla. Louis som är ledig får roa linnea en stund till så får jag sova innan jag ska jobba.
 
Godnatt ♡

Bättre dagar har man haft

Startar dagen med jobb och får lämna en gnällig linnea hemma med sin pappa. Börjar eftermiddagen med huvudvärk och kommer hem till en fortfarande gnällig linnea. Senare på kvällen fick hon 39,8 graders feber, stackars unge. Det förklarade dagens humör. Jag får knapra migräntabletter och hoppas på att det har försvunnit till imorgon. (Jag är inte bitter..)
 
Här har vi en som vet hur man tar tillvara på de lediga platserna i soffan när Louis nattar linnea. Nemo går det absolut ingen nöd på! Hade hans andedräkt luktat lite mer hallon kanske även jag tyckt det var trevligt. 
 
Känner att den positiva energin bara sprudlar, men visst får man ha sina bittra dagar med va?.. särskilt när klockan snart är 02 och man inte är alls trött. Hoppas ni haft en roligare onsdag än mig.