Galen unge. 23.00....

När jag slutade jobba idag tog vi ett ryck och städade hela övervåningen. Linnea plockade ur varenda låda och leksak medan jag la tillbaka. men efter lite om och men blev det tillslut städat.
 
Vid 19.00 var hon så himla trött så hon skulle gå och lägga sig. Idag provade vi att hon skulle somna själv i sin egna säng. det gick sådär. funkade tillslut när hon fick hålla mig i handen.
 
Men nu vid 22 så tyckte hon det var en bra idé att vakna igen. så nu har hon sprungit runt, runt, runt. skrikit, härjat och sprungit lite till. nu börjar hon äntligen bli lite trött igen så nu ska jag och hon gå och lägga oss strax. min tanke egentligen var att jag skulle plugga lite ikväll. det gick ju med andra ord sådär. får ta en timme extra imorgon istället.
 
 
Världens snällaste hund som går med på allt. 

Godmorgon!

Inatt fick linnea sova i vår säng igen då hon bara gnällde i sin egna. Hon tar ganska mycket plats så kan inte riktigt påstå att man är utvilad, haha..
 
Igår skulle jag börja lite med historian som jag ska fixa till mitt betyg på. jag kunde ingenting då och jag kan heller ingenting nu. jag ska prova idag igen men antar att det verkligen inte kommer att gå bättre.. (positiva tankar, positiva tankar, posi...)
 
Idag ska jag jobba till 16 och sedan får vi se lite vad som ska göras. egentligen hade huset behövt få sig en omgång och att starta tvättmaskinen hade inte skadat.
 
Nu kändes allt väldigt negativt.  Men jag startade iallafall min dag med ett litet leende. när jag öppnade Facebook på mobilen så kom nämligen denna bilden upp
 
Hoppas ni får en härlig måndag! ♡

Härliga söndag

Idag har det varit slappdag rakt igenom.  Idag har vi inte gjort mycket alls. plockat iordning efter gårdagen och glott på tv hela dagen. 
 
Nu på kvällen har vi varit och hälsat på micke, Karin och lilla vidar som hunnit bli två månader redan! tiden bara springer iväg. Linnea fick vara hos mormor och morfar under tiden så nu ska vi hämta henne och sen hem.
 
En trött nemo tidigare idag. han hittade bästa platsen!
 
Linneas morfar plockar ur diskmaskinen, hon hjälper till på sitt lilla vis med att hämta saker ur den och bär sedan vidare till andra rum..