Måndag

Idag var vi på bvc. En stabil kille på 6 kilo! Inte konstigt att han är tung. Jag hade mamma samtal, för att försäkra barnmorskan om att jag inte vill slå ihjäl milo även om han bara gråter. Han passade även så fint på att tömma hela magen när blöjan inte var på plats. Så hon fick även se att den funkar som den ska (oftast).
 
Nu har vi lagt oss alla fyra i sängen - dags att sova. Eller jag hoppas på att få sova snart, milo verkar äntligen vara på bra humör och ganska pigg så det dröjer kanske någon timme till.
 

Soool!

 
Nu vankas det snart gympa. Linnea är ombytt och redo för att åka vilken sekund som helst. Vi provade på detta förra onsdagen och hon var överdrivet lycklig, så detta får bli vår onsdags aktivitet. Jätte kul att se henne så uppspelt och exalterad.
 
Innan idag var ju en magisk morgon, åkrarna runt huset var täckta med dimma. Det var längesen jag hade den där härliga känslan när man vaknar. I vanliga fall tappar jag humöret rätt snabbt och vill dra täcket över huvudet när det blåser och är så galet kallt. Men den lilla stunden som solen tittade fram gjorde underverk!
 
 

En sämre tisdag

Somnade igår med migrän och vaknade även med skiten. Så denna dagen har det inte riktigt blivit så mycket gjort som jag kanske hade behövt. Men tur i oturen så var också Louis hemma och var sjuk så han kunde hjälpa mig. 
 
Nu på eftermiddagen så försvann faktiskt migränen och jag lyckades ta mig in till Alvesta för att handla semlor. Linnea har fått vara hemma idag eftersom att jag inte kunde köra bil idag på morgonen. Fast hon var lika lycklig för det. Då Kan man härja med sina föräldrar som inte alls orkar...
 
Ikväll blir det myskväll med semlor och farmen och efter det lite madelmans gård som får en att.längta efter sommaren ♡