Snö ♡♡

Vi passade på att gå ut i snön då Linnea varit betydligt piggare idag. Dock är hennes mage helt ur balans stackarn. Men hon äter, dricker, skrattar, leker och sover lika mycket som hon brukar vilket känns otroligt skönt.

Sjukstuga

Igår fick Linnea någon typ utav magsjuka tror jag? Dålig i magen och inte alls intresserad av att äta. Jag lyckas få i henne dricka, så idag har hon nog druckit flera glas med saft. Sen har stackarn bara sovit och myst. Väckte henne vid 10 idag på fm för att försöka få i henne frukost sen gick vi upp och på oss i sängen för att kolla på film. Då somnade hon igen vid halv 12 och sov till 2 då jag väckte henne. Ville försöka få i henne mer mat och dricka. Sen piggnade hon till en stund och sov sedan någon timme till vid 18 och gick och på sig vid 21. Stackars liten som inte riktigt förstår. Imorgon ska jag vara hemma med henne igen men hoppas att hon är en aning piggare ♡
 
Somnade visst innan jag publicerade detta igår.

Så jävla förbannad

Att sanningen kan svida så förbannat. Det är tur att du är.så jävla perfekt. För du hade klarat det så himla bra Annars tycker du?