Onsdag

gissa om jag vill kräkas på den förbenade badtunnan just nu? Bara denna veckan har jag lagt över 10 timmar och det är minst 4 timmar kvar. Men jag börjar se ljuset i tunneln!
 
 
imorgon börjar verkligheten igen. Dags att börja jobba så Louis får vara lite ledig också. Men jag tycker faktiskt det ska bli ganska skönt. Jag som vill göra något hela tiden passar inte med att bara gå hemma. Efter jobbet är det mitt första matteprov som ska göras. Har inte gjort ett matteprov på minst 5 år!? (Det gick då inte alls bra) men förhoppningsvis löser jag detta så det blir ett godkänt. Även uppkörningen börjar närma sig för tungt släp. Nervositeten börjar komma krypandes nu och jag får en klump i magen  bara av tanken. För mig är det körkortet väldigt betydelsefullt och att inte klara det för att sedan göra om det finns inte med i min planering.. (Det skulle även bli en stor besvikelse och svårt att hitta motivation till att göra om det)

Höstlov

höstlov = överenergisk unge som älskar att busa och retas med sin bror. För linnea är dagis nyttigt, hon blir så otroligt rastlös av att bara vara hemma. Det är ju inte enklare när det är lika kallt som på nordpolen och regnar, man går ju gärna inte ut med milo då..
 
Så mina dagar består just nu utav att städa, städa och städa lite till. Några försök till att plugga körkort samt matte (blir oftast avbruten lika snabbt) och när Louis är hemma går jag ut och slipar på badtunnan några timmar. MEN på torsdag blir det ombytta roller! Jag ska börja jobba igen!? Vafan hände där egentligen? Just nu känns det skönt men antar att jag efter någon vecka kommer längta efter att få vara hemma. Ska dock bli spännande att se hur mycket Louis kommer göra om dagarna, jag tror nämligen inte han förstår hur många ggr jag t.ex. dammsuger på en dag, diskar, plockar undan osv.
 
Imorgon kommer neas och milos moster och agerar barnvakt en stund medans jag och den minsta åker på babysim. (Jag tycker det är oerhört tråkigt men tvingar mig själv för att jag är snål..) 

En regnig tisdag

nu har det varit dåligt med uppdatering igen. Jag har jobbat natt denna helgen och dagarna har varit fullproppade med annat. Så den tid jag haft över har jag vilat. Men nu känns det som jag sovit ikapp en del timmar.
 
Igår var Louis ledig så vi tog oss en tur till växjö för att fixa lite hästmat, hundmat och slippapper.
 
Snaaaaart har jag slipat färdigt. Dock hjälper det inte att det blir mörkare en timme tidigare. Så en bygglampa hämtade jag av min pappa igår så hoppas jag på att bli färdig idag!
 
 
(det kommer helt klart kännas i armarna imorgon)
 
 
Vi hittade även en klänning och peruk på Clas Ohlssons som vi inte kunde låta bli. Gissa vem som blev lyckligast i hela världen?