Trött tisdag

Ge mig sommar nu. Är trött på att klä på ungarna flera lager kläder, att det konstant ska regna, blåsa och vara galet kallt. Behöver sol så att jag kan få lite ny energi. Just nu sover jag på dagarna då lillkillen håller mig vaken på nätterna. Det matchar sådär med att plugga. Det får jag med andra ord göra när Linnea hämtats från dagis vilket inte är det enklaste.
 
Igår köpte vi magdroppar till milo så nu hoppas vi det blir bättre med hans mage på kvällarna. Då kanske man kan få en timme till att plugga på kvällen när Linnea somnat och milo kanske är mer nöjd med tillvaron.
Nu blir det mellanmål och sedan försöka läsa lite engelska.  Känner mig fortfarande ganska sleten så nu kämpar vi med att hålla ögonen öppna tills Louis kommer hem.

Dålig på att uppdatera

Jag är nog sämst på att vara inne och uppdatera ofta. Så förlåt till er som är nyfikna på mitt liv haha.
 
Vad har jag hunnit med denna veckan eftersom att jag tydligen inte hunnit skriva något här? Vi har varit hos tandläkaren med Linnea. Där fick vi reda på att typ inget går att äta då det är socker i det. Men nea var nöjd för besöket avslutades med att hon fick välja en tandborste så hon var nöjd. Milo har magknip för det mesta ska se om vi hittar några magdroppar imorgon.jag jobbade för första gången efter förlossningen. Det gick bra, och var faktiskt roligt att komma iväg lite. Jag har också kollat färdigt på säsong ett av gåsmamman, så nu är det dags att beställa hem säsong 2.
Min fina stora bebis ♡

Räkna till 10 och andas djupt...

Vems j*vla humör har hon fått? Hon har hamnat i någon galen tvåårs trots samtidigt som vi ska sluta använda napp. Suverän kombo! Särskilt när hon kommer hem från dagis då hon brukar vara galet trött.. Om milo hör dåligt i framtiden kommer det vara linneas fel, då har hon skrikit sönder hans öron.... (och mina)