Snart helg tillsammans!

Imorgon är det sista dagen för denna veckan för sen tar vi helg allihopa, tillsammans! Så himla mysigt, Kan knappt bärga mig!
 
Idag skickade jag Linnea till dagis redan vid 08. En väldigt trött tjej drog jag upp ur sängen vid 07, hade hon fått välja hade hon sovit tre timmar till haha. Men vi försov oss inte OCH hann kolla på Disney, äta frukost och klä på oss i lugn och ro. Det var helt enkelt en väldigt lugn och bra morgon. Sen får vi se om det blev något bra kort eller inte. Kan hoppas på att hon iaf inte gråter haha. 
 
Sedan bar det iväg till jobbet för min del. Värmen i butiken är brutal, det är som att gå in i en vägg. Ringer fastighetsägaren som konstaterar att något kylarsystem på taket har pajjat.. har nog aldrig svettats så mycket när jag stått still förut! Behövde alltså inte ens röra mig. att packa upp den sista pallen var en mardröm. Fy f*n vad man känner sig äcklig när det rinner om en så. Åkte tillbaka till jobbet nu ikväll för att göra den sista inventeringen inför Imorgon, nu ska allt räknande äntligen vara färdigt.
 
Nu stämplar jag ut för idag. Godnatt!