Stormväder...

En sväng förbi skolan medans linnea var med gammelmormor hann jag med idag. Efter det så kom sahra förbi en sväng, då städade vi övervåningen och rensade lite kläder. Insåg Helt plötsligt att hon knappt har några helt vanliga svarta mjukisbyxor längre haha. Däremot har hon jeans av alla färger och sorter, samma sak med mjukisbyxor och tights.. de är randiga, färgglada och matchar inte med någonting haha. Tror att nästa inköp blir ett antal helt vanliga neutrala byxor till ungen. 
 
Nu på kvällen har det blåst så in i h.lv.te, hela huset rör på sig. Detta gjorde att linnea inte riktigt ville sova utan ta reda på vad det var som lät haha.. knäppa unge. Lyckades tillslut övertala henne till att lägga sig ner men då låg hon där i en halv evighet och bara lyssnade innan sömnen äntligen vann.
Nu när det regnat hela dagen och vår trädgård består av jord och lera sen de grävde har jag insett att det finns nog inget negativt med hund... på köpet vid dessa dagar så får man fina leriga tass avtryck i hela huset som en fin dekoration lixom.. sen blir det ju nästan som massage när man stampar runt i det och känner leran och gruset under fötterna.. Allt detta helt gratis!? Kan det bli bättre???.....

Kommentera här: